17.7.2011

Jotain viimeaikaisia aikaansaannoksia

Ompeluaikani on tällähetkellä aika kortilla ja ompelu nurkkaukseni on ihan tajuttoman pieni ahdas kolo, mutta välillä onneksi pääsen ahtautumaan kolooni ja levittämään kamppeeni (johon suurin osa ajasta kuluukin :D). Ompelukoloni, jonne juuri ja juuri mahtuu istumaan on onneksi väliaikaisratkaisu ja joulun jälkeen pääsen ihan oikean pöydän ääreen ja saan kankaat ja langat ja muut tilpehöörit omille paikoilleen. Nyt ompelu onkin sitä, että kaivan tavarat esiin vaatehuoneen perukoilta, levittelen ne pitkin poikin ja ommellessa aina jotain on hukassa. Yleensä sakset tai ratkoja (jota tarvitsen ihan ärsyttävän usein). Hukassa on monesti myös hiha tai lahje tai jokin muu osa. Jotai kuitenkin ahtaassa kolossa sekamelskan keskellä saan aikaiseksikin. 

Rosa Matildasta tilatuista kankaista tein pojalle haalarin:

Ja tytölle paidan:

Molempien kaavat on ottobren. Haalari on mustikkahaalarin kaavalla ja paita taisi olla jonkun kaavapaketin paita. Mustikkahaalri on aika epäkäytännöllinen vaippaikäisellä, mutta niin ihana malli, että piti tehdä toiset. Nämä onnistuivat jo paaaaaljon paremmin. Vielä vähän kaivelee, että mitenköhän tuo piilovetoketjun alaosan kohta ommellaan oikeaoppisesti...

Vielä tällaisen autopaidan kuvan löysin. Kaava on taas Ottobren, mutta en enää muista mistä lehdestä. Ihan kiva kaava, mutta töpeksin vähän jotenkin, niin kaula-aukosta tuli hieman hassu.

Brum brum


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit. :)