21.10.2011

Voihan tauko

Meillä on isukki on sairauslomalla, eikä pysty nostamaan pikku ukkelia, niin on ompelemisetkin jääneet tauolle. Kummitytölle sain kuitenkin silloin yöllä tehtyä pipon. Suraavana päivänä kun olimme menossa puistoon niin piti saada se heti valmiiksi. Tein samalla kaksi, koska itsekin olen ollut pipoa vailla. Kummityttönen sai valita kumman haluaa ja toisen sitten vetäisin omaan päähäni. Hirmuisen iso tuli tyttöselle. :( Pitänee tehdä hälle joku toinenkin ;)


Lisäksi ehdin värkätä tällaisen:


Eli kundvagnsbälte (suomeksi ostoskärryvyö). Meidän pieni tykkää istuskella ostoskärryissä, mutta keikkaa helposti siitä sivusta heti, kun silmä välttää. Eli ei kovin kiva käydä kahdestaan ostoksilla. No bongasin tällaisen täältä. Ja heti sellainen piti väsätä. Tästä tuli vähän lyhyt kun on paksuja vaatteita jo käytössä. Ajaa kuitenkin asiansa. Ehkä talveksi pitää tehdä toinen. Itseasiassa pitänee tehdä toinen het illalla, kun olisin ottanut kuvan, niin sehän onkin jo hukkunut. 


Tässä tauon aikana on ehtinyt suunnitella jo vaikka mitä. Ja koska olen niiiin hidas, niin olen jo joululahjoja suunnittelemassa. Sisko vihjasi, että tytöntylleröille saa tehdä jotain vaatteita joululahjaksi ja kummitytölle on jo suunnitelmat valmiina! Vielä kun löytyisi ompeluaikaa ja kaikki onnistuisi. Olen niin kriittinen omia tekeleitä kohtaan, että jos annan niitä eteenpäin niiden pitää olla just eik melekeen. Eli ompeluaikoja odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit. :)