25.7.2012

Uusia vaatteita ja tuoretta leipää

Niin viileitä kelejä on ollut että shortseja ei paljon ole tarvinnut enää tälle kesälle tehdä. Sen sijaan uusia housuja on tarvinnut. Oikeastaan nämä on enemmän syksyä varten tehty ja ovatkin himpun verran isoja. Seuraksi hurauttelin pati pitkähihaista t-paitaa ja yhden lyhythihaisen. Kerrankin tein tein yhdessä niin että näitä voi sitten yhdistellä. Yleensä kun teen vaan inspiraation mukaan yhden tällaisen ja toisen tuollaisen ja sitten en löydä mitään yheenspivaa kaapista. :D

Aluksi piti tehdä tämä jo pitkään mielessä kummitellut paita. Kaavan pohjana on ob:n papana. muokkailtu sieltä sun täältä. Kankaat on odottellut kaapissa niin kauan, etten muista mistä ne on ostettu. Mutta kummastakin huomasin sen, että musta väri oli vähän levinnyt valkoisiin kohtiin. Kyllä harmitti.


Siitä se ajatus sitten lähti. Seuraksi piti saada housut ja tällainen setti siitä tuli. Housuissa kaavana ob:n Saimi. Tässä ei muita muokkauksia kun, että tein vyötärölle resorin. Housujen kangas myös ollut kaapissa kauan. Veikkaisin että kvk:sta.Seuraavaksi tein valmiiksi resoreita odotelleet housut ja niille seuraksi t-paidan.Näissä on molemmissa oma kaava. Ja kankaiden tarina sama kuin edellisissä. Tämän paidan pääntie ei ollut kovin yhteistyöhaluinen ja siitä tuli vähän ison oloinen ja sauma tuli epähuomiossa etupuolelle. Tosin tämä paita on niin iso, että ehkä tuo pääntiekin sitten on sopiva kun paitakin.

Ikasyriltä tilattu keltainen leijona vielä kummitteli ja tahtoi paidaksi ja kun oli jo valmiina ketaiset housutkin niin pitihän sekin vielä tehdä.


Kivasti käy myös keltaiste housujen kanssa.Nämä olivat kivat päälläkin ja poika pääsikin avaruusmatkalle. ;D
Aiemman jutun Semparin paketin gluteeniton leipäjauho pääsi myös testiin. Meidän 10v teki leivän ihan itse. Paketissa oli mukana hiivakin, joten ei tarvittu kuin vettä ja öljyä lisksi. Leipähän siitä tuli. Ei ehkä yhtä kaunis kuin paketin kyljessä, mutta hyvää kuulemma oli. :)


13 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita ja herkullisen näköistä leipää!

  VastaaPoista
 2. Kivoja :)
  Tuo leijona on vaan niin ihanaa että.. pitää syksyksi Piipatillekkin siitä pitkähinainen tehdä :)

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja kaikki! Varsinkin tuo eka setti miellytti silmääni. :)

  VastaaPoista
 4. Avaruus-kangas ei ole mulle oikein iskenyt, mutta näyttää hyvältä kun oon nähnyt muutaman paidan siitä tehtynä. Kivoja settejä!
  Itsellänikin papana odottaa kaavojen piirtämistä, ekaa kertaa testaan onko meille sopiva.

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita,saiskohan tuota avaruuskangasta vielä jostakin on niin kivan näköistä :)

  VastaaPoista
 6. Avaruuspaita on ihanainen! :) Ja leipä näyttää hyvälle. :)~

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja kaikki! Ja hei, sellai juttu mietittäväksi, et voisitkohan valita noihin kuviin sen suuremman koon, niin näkisi vähän paremmin sun hienot ompelukset. :)

  VastaaPoista
 8. kivannäköisiä vaatteita olet tehnyt. Ja tuo leipä näyttää herrrrrkulliselta.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista. <3

  Avaruuskangasta ei tietämykseni mukaan ole enää ainakaan mustana saatavana. Tarkistin asian ja olen tilannut omani laste taikamaasta. siellä on vielä sinistä jäljellä. :)

  Yritän saada suurempipa kuvia laitettua. Pitääkin tarkastaa paljon ilmaista tilaa on niin sen mukaan sitten. :)

  VastaaPoista
 10. Tuo avaruussetti on aivan ihana!

  VastaaPoista
 11. Kiitos vierailusta blogissani ja tervetuloa uudelleen :)
  Tulin vastavierailulle ja ihana etenkin tuo keltainen leijona setti :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania!!!
  voi että haluttais tuota mustaa astronauttia+tähteä sekä paapiita... ehkä joskus sitten;))

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)