1.10.2012

Jotain uutta ja pientä

Oe haaste tehdä neljä uutta ompelusta ob:n lastenkaavoilla sai minut vihdoinkin irti trikoo paidoista. Kuten lupasin jotain vähän erilaisempaa. Bodyt ei paidoista ulkonäöllisesti nyt hirveästi eroa, mutta ompelullisesti (onkohan tuo edes sana) eroaa kyllä. Eli tartuin haasteeseen ja surautin kolme erilaista bodya ja yhden lakin.

Kietoaisubody koossa 56 ob 6/07 täysin kaavojen ja ohjeiden mukaan tehty. Paitsi leikkasin vahingossa etukappaleet väärinpäin ja nepit loppui kesken ja on vaan yhdellä nepillä haaruksista kiinni toistaiseksi. Vauvan myssy koko 36 5/06 muutoksena vain tuo kantti jatkuu sitomisnauhana.

Trikoobody koko 62 ob 1/06 ei muutoksia

Happy Squirrel Ob 1/12 koko 62 ei muutoksia


Koska nämä olivat kaavakokeiluja tein ylimmät sellaisesta kankaasta josta en erityisemmin enää tykkää. Keskimmäisen kangas taas nyppääntyy ja vanuu (joka harmittaa eniten siksi, koska ehdin tehdä jo lahjaksi siitä nutun).  Viimeisin taas oli niin ihanaa ja halusi päästä juuri tuohon bodyyn niin pakkohan se oli valita. Ois ehkä voinut silittää ennen kuvien ottamista, mutta kun mä inhoon silittämistä, enkä oo koskaan ennenkään kuvia varten mitään silittänyt. Voi miten pieniä nää onkaan. <3

2 kommenttia:

  1. Ihania, alimmainen mun lemppari!

    VastaaPoista
  2. Oij onpas ihania! Pienet vaatteet on niin söpösiä, voi kun niille olisi vielä käyttäjä ;)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)