4.1.2013

Onnistunutta ja epäonnistunutta

Tämä apinakangas rantautui meille ulkomailta asti. Pitkään mietin resorin väriä muutamasta vaihtoehdosta ja kysyin apua OE-läisiltä. Punainen kävi just eikä melkein. Kaava on ob:n huppari josta olen vain jättänyt hupun pois ja ommellut pystykauluksen tilalle. Tämä siksi, että kangas loppui kesken. Resorikin riitti juuri ja juuri. Hihansuihin en saanut ihan niin pitkää pätkää kun olin ajatellut, mutta ihan hyvä noinkin. Sain kyllä aika paljon tikkuja kynsien alle kaikesta siitä pään raapimisesta mitä aiheutti kauluksen, helmaresorin ja alavarojen yhdistäminen siististi. Kaikenkaikkiaan tähän olen aika tyytyväinen. Vetoketjukaan ei kupruile. :)

Jouduin viettämään aikaa sairaalassa muutaman päivän ja kun en ompelukonetta voinut ottaa mukaan otin lankaa ja puikot ja väsäsin RuttuNutun ohjeilla keskimmäiselle villapaidan. Siitä tuli juuri hyvän kokoinen. Vähän sovelsin hihoissa, mutta muuten seurasin ohjetta ja sattui olemaan juuri samaa lankaakin (Novitan puro). Samalla reissulla syntyi myös pari pipoa, mutta niistä en ole muistanut ottaa kuvia.

Tällaiset paidat päätyi myös pukinkonttiin. Kaavana Dreamland Ottobre 4/2011. Epäilen, että taisi tulla liian leveät. Ainakin näytti aika leveille nuo paidat. Toivottavasti oli kuitenkin sopivia.Näissä meni nuo kaula-aukon kantit ihan pieleen ja tuo nappi...  En millään tajunnut miten se pitisi laittaa. Ne on nyt vähän hassusti ja toivottavasti ei ole liian suuri kaula-aukko.

Edit: lisäsinpäs vielä sovituskuvan hupparista. 

3 kommenttia:

 1. Hieno apinapusakka siitä tuli! Pähkäily kannatti, sillä toi punainen sopii aivan loistavasti!

  VastaaPoista
 2. Totta. Toi punainen on tosi hyvä. Luonnossa vielä paremman näköinen.

  VastaaPoista
 3. Joo, helmaresorit, alavarat, vetskarit ja muut kauhistukset! Niiden kanssa painin itse lauantaina...
  Ihania nuo bambipaidat, voi että!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)