4.4.2012

Pienen pientä

Siskoni sai vauvan. Ihanan pienen pojan. <3 Pojalla oli vaan kiirus maailmaan ja syntyi paljon etuajassa. Pieni joutuikin jäämään keskosena pitkäksi aikaa sairaalaan. Sunnuntaina vihdoinkin pääsimme tapaamaan tätä uutta sukumme jäsentä. Voi että kun toinen oli pieni. Tein hänelle vaatetta viemisiksi. Oli jos jonkinlaista suunnitelmaa, mutta kun vihdoin sain käsiini tarpeeksi pienet kaavat niin alkoikin jo tulla kiirus puuhailla. Kolmas kerta todensanoo ei kyllä pätenyt tässä kohtaa. Leikkasin kaikkiaan neljät pökät, ennen kuin sain edes suunnilleen tyydyttävät aikaiseksi. Ensin tarkoitus oli tehdä velourista ja kantata reunat. Pieleen meni. Eihän noin  pientä kaarta saa kantattua mitenkään! Eikä "suoraavaanjayhteenompelu" onnistunut myöskän. siis se sellainen mitä kaupan potkareissa on siellä päässä. Päätin sitten vuorata yläosan trikoolla. Sitte tarkoitus oli tehdä froteesta. No se loppui toisien pilalle menneiden jälkeen. Tarkoitus oli applikoida juna, koska vuoritrikoossa oli junasia. Eipä tullut junaa. Tämän vuoksi froteiset meni pilalle kun kone veti koko helahoidon pienestä reiästä sisään ja sai kiskoa oikeen olan takaa että sen kangasmytyn sai sieltä pois. Summa summarum tuli velourpökät junatrikoolla vuoratulla yläosalla aurinko applikaatiolla. Eli ei yhtään sitä mitä piti. Mutta vaikutti mieluisille kun pökät kiikutin poijalle, joka on siis pääasia ompelussa.. Eikös se niin ollut? Tein myös paidan. Enpä osannut arvata, että tuollainen vähäsaumainen heittää kuviot toiselle puolelle oikeinpäin ja toiselle väärinpäin. Ja jokainenhan voi arvata kummalle puolelle sattui ne norsut väärinpäin.


Oikein arvattu. Aika ei riittänyt kuitenkaan uuteen. Omena tuossa vieressä on sellainen keskikokoinen ja siitä näkee kuinka pikkuriikkinen nuttuen tämä on.  Tässä tämä koko setti. Piti tehdä tuo taka sauma tuollein auki, ettei paina pientä.Ja sitten. Ompelumaratonille Milla oli piirtänyt meille käyttöön ihanan lintusen. Lisäksi häneltä sain paljon kullanarvoisia vinkkejä applikointiin. Kuinka vaikeasti sitä ihminen osaakin tehdä asiat. Millan vinkeillä asiat helpottui tosi paljon. Millan piirtämän linnun applikoin paitaan, joka onkin vielä aivan liian suuri.

Juu lopetan vanhan matematiikan opettajan hauskaan lausahukseen (jota hän siis kyllä kohdisti muihin), kyllä musta hyvä tulee, kunhan en tällaiseksi jää. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana pikku paita ja housut! Mä en tykästynyt tuohon norsukankaaseen kun se aikoinaan tuli, mut nyt oon tottunut ja tykkään etenkin tästä keltaruskeasta.

    VastaaPoista
  2. Moips! Täällähän en ole käynytkään! Jäänpä lukemaan, kokeillaan samalla onko tunnisteet päällä! :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)