3.5.2012

Kesää pukkaa

Kesä keikkuen tulevi, vaikka ei tänää olisi uskonut, kun alkoi yhtäkkiä satamaan rakeita. Kesää varten tarvitsee tietysti vähän lyhempää vaatetta ja meillä ollaankin hikihatussa väännetty t-paitaa ja shortsia. Osa on leikattuina odottamassa kokoamista, mutta osa alkaa olemaan valmiinakin. Ensimmäisenä tällainen pilvi setti.

Pilvi t-paitaan applikoin myyrätapin. Elikkäs myyrän ja teletapin risteytyksen. Muutenkin tämä applikaatio sai taas tämän äidin pinnan venymään. Ei auta kuin uskoa, että harjoitus tekee mestarin. ;)Tälle seuraksi pilvishortsit pilvivelourista.
Paidan trikoo ja housujen velour ovat jotain tosi kauan kaapissa olleita. Selkeä visio paidasta oli jo aikaa sitten, mutta jotenkin en vaan saanut aloitettua. Paita on loikka/papana muokattuna ja shortsit saimi erittäin muokattuna.

Yhteiskuva pilvisetistä
Tyttö ihasteli settiä ja kysyi sitten että onko tämä niinkuin yöpuku. :D Ilmeisesti pilvet saa hieman yöpukumaisen tästä. Huomenna pääsee sovittamaan ja lisäilen shortseihin vielä kuminauhan. Montahan kertaa käytin tässä kirjoituksessa sanaa pilvi. :D

3 kommenttia:

  1. Ihanahan tuo applikaatio on! Mä en ole (vieläkään) uskaltautunut edes kokeilemaan... =) Ja mikä herkku tuo pilvikangas!

    VastaaPoista
  2. Älä suotta manaile, piirrä vaan seuraava kuva isompana :) toi on niin pienellä että repeilis hernepussit monella muullakin (=minulla ainakin) ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Annukka ja Milla. :) pitää yrittää seuraavaksi jotain suurempaa. Tosin luulin jo että tästäkin tulee hurjan iso, mutta valmissa ei sitten ollutkaan. :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)