15.11.2012

Huputonta

      Talvella haalarin alle laittaa mielellään jotain huputonta, että ei tule sellainen kolmen hupun kerros. No eihän meillä sellaisia "huputtomia huppareita" ole. Sellainen siis piti tehdä ja tietysti housut seuraksi. Kaavana käytin ihan tavallista hupparin kaavaa ja hupun tilalle laitoin kauluksen. Velour on kvk:sta, resori on tilattu ajat sitten jostain ja vetoketju on Royalilta.Taakse piirsin lumilautailuaiheisen applikaation.
Itselle tein tosimummon ohjeella tuubihuivin. 
Tämä menee juuri sopivasti kaksi kertaa ympäri. Tämä kangas oli löytö EK:n palalaarista. Ihan kiva, mutta jatkossa pestävä erikseen. Päästi nimittäin tosi paljon väriä ja sain toisen kankaan pilalle sen vuoksi.

6 kommenttia:

 1. Hieno aplikaatio! Astetta kovempi oot ku piirrät ite aplikaatiosi. Eurokankaan palalaareista oon kattonu tuota samaa neulosta omenanvihreänä mutten oo ostanut (vielä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tää tais olla vasta eka tai toka itse piirretty. :) Naamaan kyllä piti ottaa vähän mallia, kun noi silmien ja nenän paikat on vähän kadoksissa. :D Omenanvihreäkin ois kyllä kiva. :) Huivejahan ei voi olla koskaan liikaa? ;)

   Poista
 2. Tosi magee lumiukko! :D Tämäkö se oli, mitä silloin kerran purkasit? :) On kyllä todella mahtava. Nuo raidalliset resorit piristää kivasti tuota ruskeaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo tää oli se armottoman purkutyön kohde. :) Ps. Se esittää jääkarhua kypärä päässä. ;) Ensin meinasin tehdä ilman niin että korvatkin näkyis, mutta kyllähän nyt kypärä pitää laskiessa olla päässä. :)

   Poista
 3. Kylläpä on ihana! Todella suloinen

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)