6.3.2013

Jotain pientä


Jotain pientä taas saatu aikaiseksi, vaikka aika menee ihan siivillä arkiaskareissa niin, että aamulla kun herää, niin kohta huomaa että onkin jo taas seuraava aamu ja herätys.

Huppari, tuo ihana kompastuskiveni. Hupparit on niin ihania, mutta niiden ompelussa menee vieläkin hermot. Tästäkin tuli tällainen älä katso nurjalle malli. Kaavan on uusimman ob:n lepakkohuppari ilman lepakkojuttuja ja joillain ihan pienillä muutoksilla. Ja koska siinä vetoketju oli ommeltu vaan reunaan kiinni ja itse haluan sen varsinkin tuolta hupunosasta piiloon niin jouduin soveltamaan ja eihn siitä kovin siistiä tullut. Mutta oppipahan taas paljon kaikkea uutta. Kaava siis ob:n lepakkohuppari ja velour Ikasyriltä. Resorit on ollut kauan kaapissa, enkä muista enää mistä ne on.Ikasyriltä on myös tämä ihana leijonakangas. 

Näitä paitoja tuli tehtyä kaksi samanlaista. Esikoiselle ja keskimmäiselle. Esikoinen vaan oli ottanut paidan käyttöön ennen kuin edes ehdin päätellä ja kuvata sen.

Itselle tein tällaisen raitapaidan.

8 kommenttia:

 1. Hienolta tuo huppari näyttää ja oma paitasi myös! Ja leijonapaita on tosi kiva, tuosta trikoosta tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Omasta paidasta tulikin ihan lempari. :)

   Poista
 2. Hupparit tosiaan on haasteellisia! Ja sitten kun tuntuu että meillä ne jää vielä käyttämättäkin, kun huppu kuulemma on aina tiellä niin kuin karavaanarit, niin ei tule juuri tehtyä. Niin ihania kuin ne onkin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pienemmillä huputtomat "hupparit" talvella, mutta muina vuodenaikoina käteviä. :)

   Poista
 3. Huppari näyttää kuvassa ainakin tosi kivalta. ITse olen jättänyt huput tekemättä juurikin koska käyttäjät valittaa niiden painavan - hyvä tekosyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Päälläkin se on ihan kia, jos ei katsi nurjalle. :D

   Poista
 4. kiva paita itsellesi ja ihana paita ja huppari. Minä en ole vielä aloittanutkaan hupparien tekemistä, kun voisi olla myös älä katso saumoja alle 50 metrin päästä.... ulkopuolelta.. sisäpuolesta puhumattakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Hupparit on kyllä haasteellisia tuon vetoketjun takia. Pitäisi kohdistaa (en toasiaan ala khdistamaan) ja saada ylhäältä ja alhaalta samanmittaisiksi ja kaikki saumat piiloon ja mitä vielä.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit. :)