19.10.2013

Mekko prinsessalle

        Vihdoinkin valmis! Tämä mekko oli hyvin pitkällinen prosessi. Puuvillainen mekko oli  jotenkin pelottava peikko, mutta samalla niin houkutteleva. Kun päätin vihdoinkin ottaa härkää sarvista, ensin valikoitui kaava. Ja melkein heti perään kangas. Kankaiden leikkuun aloittaminen sitten taas viivästyi. Kun vihdoin pääsin ihan ompelemaan, niin parin mutkan kautta tästä tuli niin ihana mekko. Alunperin olin ajatellut tereen tuohon, niin kuin ohjeessa oli, mutta onneksi silmäni osuivat pitsipurkkiini. Sieltä valikoitui ihana pitsi ja söpö prinsessamekko oli valmis. Tästä tuli heti mun suosikki. 

Neiti on niin söpö mekossaan, että voisin pitää tätä joka päivä. Valitettavasti tässä iässä vaatteet pysyy puhtaana korkeintaan yhden päivän.Tekisi mieli laittaa kunnon kuva, missä näkyy iso hymy kera kahden hampaan, mutta olen päättänyt, että lapset saavat itse päättää kuvistaan, kunhan ovat tarpeeksi vanhoja. Siihen asti suojellaan yksityisyyttä blurraamalla.. :)


Lisäksi tekaisin pipoja. Tarkoitus oli tehdä koko perheelle samanlaisen, mutta vanhin lapsi ilmoitti, ettei halua pipoonsa kuvaa ja mies sanoi että omistaa jo niin monta pipoa, ettei tarvitse uutta. Tein sitten vain kolme. ;)
Pipapäät <36 kommenttia:

 1. On kyllä tosi suloinen mekko.

  VastaaPoista
 2. onhan se suloinen mekko. Hiukan harmittaa kun en itse käyttänyt tytöllä juurikaan mitään söpöä, kun se oli vauva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä oon nyt yrittänyt ottaa kaiken irti kun saa välillä ommella mekkojakin. :D

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko! Mulla on sama kaava työn alla joulupukin pussiin. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)