2.10.2011

Bäää

No applikaakitohan sieltä syntyi. Ei nyt mennyt ihan putkeen. Oli aika vaikeaa tuosta teddystä tehdä, kun ei ole paljoa tuota kokemusta muuteskaan. Juu eli syntyi vihreä frotee paita. Mikäs sen paremmin niin ruohoisen näköiselle paidalle sopii kuin Timppa lammas. :)Tätä paitaa ompelin, vaikka meillä oli "vieraita". :D Onneksi täti ja setä oli tullutkin lapsosia moikkaamaan. Osallistuin keskusteluun välillä koneen takaa. Nyt kun ompelupiste on RUOKAPÖYDÄLLÄ, niin se onnistuu vielä, mutta innolla odotan uuden kodin valmistumista, jossa saan ihan oman ompelunurkkauksen. <3 Sinne olen jo suunnitellut pöytiä ja hyllyjä ja muuta tarvikkeita ja kankaita varten. Nythän kankaat on laatikoissa vaatehuoneen perukalla. Sieltä kun jotain tiettyä haluaa niin siinä hurahtaa tovi, kun kaivelee esiin. Nämä kankaatkin on sieltä pohjalta kaiveltu, niin en muista mistä ostettu. mutta kaava on Ottobren loikka.

Seuraavaa projektia olen käynnistellyt pikkuhiljaa. Se tuleeko siitä ikinä mitään onkin sitten ihan toinen juttu. :D Olen nimittäin päättänyt uudistaa esikoiselle joskus mummon kirpparilta ostamiin rattaisiin sen istuinosan. Hetken yritin etsiskellä josko löytyisi ihan valmiit kaavat jostain. Noh ei tietenkään, eli ei muuta kun opettelemaan jotain ihan uutta. :) Toivon mukaan voin esitellä valmiin tuotoksen jossain vaiheessa, mutta jos sitä ei ilmesty, niin se on selvä merkki siitä, että homma ei mennyt putkeen.

2 kommenttia:

  1. Timmppalammas oli aivan ihana livenä, ukkikin tykkäs.
    Rattaiden päällinen oli hyvin onnistunut, olet näköjään itse turhan kriittinen........

    VastaaPoista
  2. Kiitosta. :) Näin muskarissa pihalla uudemman version tuollaisista rattaista ja siinä oli päällinen tehty ihan eritavalla. Olisi ollut niin paljon helpompi versio.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)