8.11.2011

Kankaita

Tauko alkaa olemaan ohi. Jeee! :) Kiirus alkaakin tulemaan, kun pitäisi joululahjuksia vielä väsäillä. Paniikki! No toimin tehokkaimmin paineen alla. Tosin teen myös eniten virheitä kiireessä. Sit taas puretaan ja ommellaan ja puretaan ja ommellaan. Virheistä oppii. Olisi kiva jos oppisi heti ensimmäisestä. Toinen huppari monta kertaa mainitsemistani roikkuvista töistä (joka alkaa olemaan valmiita vihdoinkin) on leikattu taas väärin. Leikkaan velourin nukan aina väärinpäin. Ensimmäisen kerran eläissäni kun aloin ompelemaan velouria (oli myös ensimmäinen kerta ylipäätään vaatteiden opmelua sitten yläasteen) sai tyttö aika hauskat housut, kun yritin säästää kangasta ja asettelin kaavat niin, että toinen lahje oli alassuin ja toinen ylössuin. No niin niistä lahkeista tuli eriväriset. :D Tyttö on muistanut monta kertaa mainita asiasta. Onneksi en enää ihan noin pahasti leikkaa väärin.

No mutta juu. Hupparit ovat olleet nyt työn alla. Ja seuraavaksi pääsen laittaaankin jo kuvat valmistuneista huppareista. Mutta tähän väliin hieman kangasostoksia.







Nämä ihanat tilasin Ikasyristä. Tilasin myös Royaltuotteesta kasan. Ne ovat tuolla pyykkikoneen vieressä odottelemassa pesua. Sieltä tilasin metsää ja yksivärisiä kankaita. Sen lisäksi vielä tilasin kestovaippakaupasta pitkät pätkät yksiväristä velouria joululahjoja varten, jotka saan käsiini huomenna. Tänä vuonna pääni oikein pursuaa hyvistä lahja ideoista. Tosin yleensä ne unohtuu, ennen kun ne ehdin ostaa. Tänä vuonna taitaa omat ja kummilapset saada pääasiassa pehmoisia paketteja.

Nyt huppareita viimeistelemään, että saan kuvat ehkä jo huomenna esille.

Ai niin ja uusi lukija on ilmestynyt. :) Mahtavaa! Tervetuloa lueskelemaan blogiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit. :)