17.9.2012

Ihana syksy

Ihana syksyinen ilma on vallinnut jo jonkun aikaa ja pipoja ja lämmintä päällepantavaa tarvitaan. Teinkin jumpsuitin fleecestä. Tämä menee kivasti talvellakin haalarin alla. Kaava on sama kuin aiemmassa jumpsuitissa eli ob 4/12.

Puistossa huomasin, että kaula on aina paljaana vaikka kuinka yrittäisi asetella hupparia ja takkia. Tarvitaan siis jotain kaulaan. Tällainen huivi syntyi.

 

Tämä on trikoosta ja kun ilmat vielä kylmenee pitänee tehdä toinen fleecestä tuo alapuoli.

Meidän nuken päätä myös paleli ja pitihän nukenkin saada pipo. Tällaisen tein myös pojalle, mutta kuva jäi nappaamatta, niin kuin nykyään monesti käy, kun vaatteet menee lähes suoraan koneelta käyttöön.Mekkoa nukke myös selkeästä kaipasi ja sellaisen vielä äkkiä tekaisin.
Vähän on vähänlaista ollut ompelu flunssien keskellä. sitä vastaan pitääkin nyt lääkitä itseään kesän antimilla. Nami että onkin hyvää ja vielä terveellistä.5 kommenttia:

 1. Jumpsuit tuntuu olevan nyt se hittijuttu. Mä ajattelin myös kokeilla sitä fleecestä talvihaalareiden alle, tuo vetoketju vaan mietityttää, mistä sitä löytää tarpeeksi pitkän. Mun kun ompelukset ovat kokoa 110 ja 134.

  Sulla on vasta herkulliset "lääkkeet" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metrivetoketjulla ainakin saisi. Mun on pitänyt moista ostaa, mutta kun on sattunut olemaan noita vanhoja pitkiä niin on sitten jäänyt vielä toistaiseksi. :)

   Poista
 2. Heh, mulla on ihan samanlaiset pipot pilvitrikoosta (pinkistä ja keltaisesta) tyttöjen nukeille. :)) Vaatteitakin ne nuket tarttis, mutta en oo niin innoissani trikoo-ompelusta että vielä oisin jaksanut aloittaa sen kanttaamisten kanssa vääntämisen.. jos sitä pukinpakettiin ehtis? =) Jumpsuit on kyllä kiva, sellaisille olis täälläkin käyttöä! Mistä oot ostanut tuota fleeceä ja onko hyvälaatuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän tässä on jouluun aikaa. Vai olikos se jo ihan kohta? :D Mä yritin muistella tuota fleecen hankintapaikkaa kin kirjotin juttua, mutta en millään muistanut mistä sen oon ostanut, kun on ollut niin kauan kaapissa (saattoi olla kangastukku tai myllymuksut). On kuitenkin sellaista ohuempaa, mutta ihanan pehmoisen oloista. Pessyt en ole vielä kuin kankaana, niin en tiedä sitten nukkaantuuko paljon.

   Poista
 3. Voi miten kivoja ompeluksia ja ihanan värinen tuo jumpsuitti :) Pitäis varmaan meidänki pojalle tehdä tommonen fleecehaalari, jota vois pitää puvun alla. Ja voi miten alko tekeen mieli smoothieta, kun näki tuon alimman kuvan, nam! :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)