13.9.2012

Taas terveiden kirjoissa

Meillä on sairasteltu urakalla, joten blogikin on ollut hiljaisena. Mutta nyt on pahimmat taudit selätetty tältä erää ja jotain uutta on syntynytkin.


Syksyisiä säitä varten piti tehdä vähän paksumpaa pipoa. Ensin meinasin tehdä kokonaan joustofroteesta, mutta se oli jotain karheaa laatua niin vuoritin trikoolla. Pupun vielä applikoin myssyyn.Eipä kauheen hyvin erotu tuo applikaatio. Sen lisäksi tein pojalle vähän lisää perushousua ja paitaa, kun niitä tarvitsee aina.

Housut on joustofroteeta.Salama vähän vääristää tuota housujen väriä. Kokeilin ekakertaa pelkkää kuminauhaa vyötärölle ja ajatusvirhehän siinä sattui heti. Muuten ihanan helppo juttu ja kiva, jos ei ole sopivaa resoria saatavilla.

Isommalle tein hupparin kaikkien mahdollisten kaavojen sekamelskana ja omia lisäillen. Hupusta oli pakko tehdä kolmeosainen, kun kangas ei olisi muuten riittänyt.
Huppari on jotain ohutta college kangasta joka oli erittäin joustavaa ja väliin vähän haastelistakin ommeltavaa. Helma olisi saanut omasta mielestäni olla vähän pidempi ja muutoinkaan en ole täysin tyytyväinen loputulokseen. Isompia vaatteita on muka vaikeampi tehdä kuin pieniä. Tässä vielä huppari takaa.Tervehtymisen kunniaksi kaivelin esiin myös Semperiltä saadut jauhot ja pidimme lettukestit. Täytyy kyllä sanoa että gluteenittomat letut on jopa parempia kuin tavalliset!
2 kommenttia:

  1. Ihana tuo hupparin kangas! Sopii juuri hyvin vähän isommalle tytölle :)
    ja söpö tuo pupu!!
    Perusvaatteita pitäisi täälläkin ommella lisää ja paljon, paidoille ja housuille löytyy aina käyttöä.

    VastaaPoista
  2. kivoja kaikki vaatteet! ja lettuja, nam-nam :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)