27.9.2012

Syksyn värejä

Tämä kettu ja hanhi kangas on llut kaapissa jo piiiiitkään. Nyt se sitten huuteli sieltä, että olisin aika syksyn väristä, tee minusta jotain. No paitahan siitä tietysti tuli, kun en osaa muutakaan trikoosta tehdä (pipojen lisäksi). Vinkkejä trikoo vaatteisiin? :) Ja seuraksi syksyisen oranssit velourhousut. Velour on kaiketi kvk:sta ja trikoo on tosiaan niin vanhaa etten muista enää. (miten niin liian isot varastot)

Paitaan yrtin tehdä tuollaista valehalkiota, mutta se ei mennyt ihan niin kuin piti. Mutta sain oheita seuraavaa varten ja odottelen jo milloin pääsisin sen toteuttamaan.Koska näitä paitoja tulee niin helposti, niin pari paitaa lisää tuli ihan vanhalla halkiottomalla tavalla.Mopot on ihan suosikki meidän mopopojalla. "Popo! Popo!" kuuluu vaan kun paitaa katsellaan. Tämä trikoo on kv:ksta.


Tämä kangas on myös marinoitunut jo kauemmin kaapissa. tästä tuli myös bokserit, mutta niitä ei ehdi kuvata, kun ovat jatkuvassa kayttökierteessä.

Alkaako paidat jo kyllästyttämään? :D Seuraavaksi paininjalan alla odottaa jotain vähän sentään edes erilaista.

3 kommenttia:

  1. Tykkään! Setti on tosiaan ihanan syksyinen ja halkio on kiva yksityiskohta. Skootteripaita on kans kiva! Kangas näyttää paidassa tosi hyvältä. Positiivinen yllätys, että kuvio onkin noin isoa. :)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan syksyinen ja ihana! Oranssi vaan niin sopii ja kuuluu syksyyn <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Mustakin värit on kyllä just hyvät. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit. :)